Selecteer een pagina

OPLEIDINGEN

Een nieuwe stap in je loopbaan.

De Leergang Coach(end Leidinggeven)

De leergang Coach(end Leidingeven) is bedoeld voor (interne) coaches en leidinggevenden. Je leert het vak van coach(end leidinggeven) door het opdoen van zelfinzicht, mensenkennis en het krijgen van en oefenen met een stevig onderbouwde set met coachinggereedschap.

Deze leergang bestaat uit een basis jaar van 12 opleidingsdagen met daartussendoor intervisiebijeenkomsten en een individuele coachingsbijeenkomst met een van de opleiders, waarin je een stevig fundament legt voor je werk als coach(end leidinggevende). Diegene die zich verder willen verdiepen en verbreden kunnen deelnemen aan het tweede jaar van 8 opleidingsdagen.

Vanaf 2015 organiseren we een jaarlijkse terugkom tweedaagse voor iedereen die het basis jaar heeft gevolgd. Opfrissen, bijleren, aanscherpen, en uitbouwen is het doel van deze tweedaagse. 

DE I’MBA

De I’MBA is een opleiding voor ervaren professionals op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Niet de verbreding of verdieping van de inhoud van je vak staan centraal maar het vergroten van je positieve aanwezigheid en je positieve invloed en impact op de wereld om je heen.