Ons team

Martijn Smit

Martijn is eigenaar van HSA. Hij studeerde bedrijfskunde en sociologie. HIj werkte jarenlang als manager in de logistieke en de creatieve industrie, in binnen- en buitenland voordat hij zich gingen toeleggen op het coachen en opleiden van professionals en het begeleiden van veranderingstrajecten in organisaties. Hij is de drijvende kracht achter het IK+ en WIJ+ concept.

Edith Bosch

Edith is een van de beste vrouwelijke judoka’s die Nederland heeft gekend.  Met 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Na de Olympische Spelen van Londen 2012 besloot zij te stoppen met topsport. In 2013 deed Edith mee aan en won zij Expeditie Robinson. In 2016 schreef Edith samen met Jasper Boks een boek waarin zij de lezer meeneemt achter de mens Edith en het gevecht met zichzelf. Zij houdt zich sinds 2013 dagelijks bezig met (team) coaching, het verzorgen van opleidingen en verandertrajecten.

Carmen van den Berg

Carmen is coach, opleider en leerkracht in het basisonderwijs. In 2011 startte ze haar loopbaan en al snel werd haar passie en talent om zowel leerlingen als leerkrachten te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling duidelijk. Inmiddels heeft ze vele groepen, leerlingen, studenten en leerkrachten een flinke stap verder geholpen in hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling.  

Hanneke Smit

Hanneke is oprichter van HSA sinds 1989. Ze studeerde Nederlands en specialiseerde zich verder op het gebied van onderwijsmanagement, communicatie en persoonlijke en groepsbegeleiding. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring als coach, opleider en adviseur en werkte daarvoor in het voortgezet onderwijs als manager en docent. Ze leidde inmiddels honderden coaches op en ze superviseert een aanzienlijk deel van hen bij hun verdere professionalisering.